کتاب تغذیه در بیماران مبتلا به سرطان

عنوان کتاب: تغذیه در بیماران مبتلا به سرطان 
تالیف: فاطمه تورنگ و دکتر کاظم زنده دل 
 مقدمه کتاب:  
بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان از مشکلات تغذیه ای رنج می برند. این مشکلات ممکن است ناشی از خود بیماری و یا از عوارض درمانهای ضد سرطان باشد. سوءتغذیه به هر دلیلی که ایجاد شده باشد به شدت کیفیت زندگی بیماران را کاهش می دهد و مهمتر از آن ممکن است موجب تشدید عوارض ناشی از درمان و حتی قطع درمان شود. بنابراین داشتن تغذیه خوب می تواند کمک شایانی به کاهش مشکلات بیمار و افزایش سرعت بهبودی نماید.
این کتابچه راهنمایی برای بهبود تغذیه بیماران از زمان ابتلا تا پایان درمان است که برای خود بیمار، خانواده او و یا هرکسی که مایل به کمک به بیماران مبتلا به سرطان است، مفید خواهد بود. مطالب این کتابچه بر اساس نوع مشکلاتی که احتمال دارد برای بیمار رخ دهد دسته بندی شده و از آنجاییکه تنها برخی مشکلات در هر بیمار بروز می کند، شما مجبور به خواندن همه کتاب نخواهید بود. هرچند توصیه میشود که همه مطالب را به دقت مطالعه فرمایید.
توجه داشته باشید اطلاعات این راهنما جایگزین توصیه های تخصصی تیم پزشکی نیست. درمورد تک تک مشکلاتی که برای شما پیش می-ایدباتیم درمان صحبت کنید. اگر بیشتر از پنج درصد وزن معمول خود وزن کم کرده اید و یا بیش از دو روز نتوانستید غذای کافی غذا بخورید، حتما به متخصص تغذیه مراجعه کنید. دراینصورت بهتر است از پزشک خود بخواهید که برایتان درخواست مشاوره تغذیه بنویسد تا متخصص تغذیه با توجه به شرح حال و سیر بیماری شما و همچنین شراط درمانی شما برایتان تصمیم گیری کند. به علاوه، برخی بیمه ها در صورتیکه پزشک درخواست مشاوره کند، هزینه مشاوره را پرداخت می کند. اگر قرار است به دیدار متخصص تغذیه بروید، مطمئن شوید که سوالات خود را از قبل آماده کرده اید و بنابراین چیزی را فراموش نمی کنید.
اگر توضیحات تیم درمان برای شما نامفهوم بود از آنها بخواهید بیشتر توضیح دهند.اگر درباره موضوعی در این راهنما سوالی دارید متخصص تغذیه می تواند برای شما توضیح مفصل تری ارائه کند. به علاوه میتوانید به آدرس toorang.cancercharity@gmail.com ایمیل بزنید.

اطلاعات کتاب:

تعداد صفحات: ۱۱۰

چاپ: اول – ۱۳۹۵

قیمت: ۱۰۰۰۰ تومان

دریافت فهرست و مقدمه کتاب